Specificatii tehnice minime

TAMPLARIA:

Pt constructiile civile se recomanda folosirea profilelor din PVC,care au un coefficient de transfer termica variind intre 1,4 Wm2 K-1,1 W m2 K.Acest coeficinet variaza in functie de numarul de camera si grosimea profiluLUI.Cu cat acestea sunt mai mari,cu atat transferal termica este mai mic.
Printre alte calitati ale profilelor din Pvc se Numara:
-protectia la incendii:profilul se autostinge inca de la inceputul incendiului
-durabilitatea:profilele au o durata de viata de peste 50 de ani
Materialul din care este executat profilul contine aditivi care anuleaza tendinta de deformare in timp a profilului.aditivi care anuleaza efectul razelor solare ce duc la ingalbenirea si imbatranirea profilului.

GEAMUL TERMOPAN:

Avand in vedere ca cea mai mare pierdere termica se face prin sticla,calitatea acestuia este hotaratoare pt obtinerea unui transfer termica cat mai mic.Prin partenerii nostril ca oferim pachete de geam termopan de calitate,si de diferite modele.De la clasicul clar+lowe,pana la tipurile de sticla decorative ca maslin,mat,spic,fumuriu,reflexive-bronz.

FERONERIA:

Reprezinta ansamblul format din balamale,maner,blocatori.
Feroneria se caracterizeaza prin robustete,fiabilitate,manevrabilitate si eleganta in acelasi timp.Balamalele sunt reglabile pe 3 directii.Ansamblul elementelor confera o preluare optima a sarcinii pe toate punctele de fixare.Este garantata la peste 15.000 de cicluri inchis-deschis,system anti-efractie.